На Золотоніщині затримали викрадача акумулятора

На Золотоніщині затримали викрадача акумулятора

Ним виявився раніше судимий 21-річний житель одного із сіл Золотоніського району. Речовий доказ вилучено та відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, повідомляє сектор комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

Із повідомлення про крадіжку автомобільного акумулятора до Золотоніського відділу поліції звернувся 46-річний житель одного із сіл району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з’ясували, що крадіжка відбулась вночі і автомобіль стояв в дворі не зачинений. В ході по дворового обходу поліцейські в одному із дворів побачили викрадену річ та встановили, що приніс її туди на тимчасове зберігання знайомий господарів домоволодіння. Ним виявився раніше судимий 21-річний місцевий житель. Молодика відвідали за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, зізнався у вчиненому. Розповів, що близько 2 години ночі йшов додому на підпитку, побачив в дворі автівку, потрапив у двір, з’ясував, що вона відчинена, викрав акумулятор, який планував продати, а кошти витратити на розваги. Крадену річ по дорозі додому заніс знайомому на тимчасове зберігання.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x