Депутати вирішили перевірити дитячі майданчики у дворах Черкас

Депутати вирішили перевірити дитячі майданчики у дворах Черкас

Депутат міської ради Тарас Коломієць ініціює відновлення розпочатого кілька років тому будівництва дитячих майданчиків у дворах кількох багатоповерхівок. Із відповідним запитом він звернувся вчора на сесії до своїх колег. Його підтримали 32 місцеві обранці, ще шість – утрималися, зазначають на сайті Черкаської міської ради.

Зокрема, він просить у наступному році передбачити кошти на те, щоб завершити облаштування занедбаних ігрових майданчиків за адресами: вулиця Благовісна, 308, Новопречистенська, 31 та Нижня Горова, 41, 43 та Нарбутівська, 163. Їхнє будівництво, як стверджує Тарас Коломієць, розпочалося ще в 2012-ому. Утім, за рік усі роботи призупинили.

– Люди часто звертаються до мене, як до депутата, з питаннями, коли ж ми завершимо ці комплекси, – сказав він. – На жаль, нині деякі з цих майданчиків «перетворилися» у смітники, змонтоване обладнання розкладається, а влітку тамтешні території заростають амброзією.

Натомість його колега Роман Діскант зауважив, що кожен із майданчиків у дворах, будівництво яких свого часу так і не завершили, потребує ревізії.

– Як на мене, то куди доцільніше демонтувати їх і облаштовувати біля шкіл, – зазначив Роман Володимирович. – Якщо й зараз ними ніхто не користується, то який сенс далі вкладати в них гроші. Якби навіть недобудований майданчик був потрібен мешканцям того чи іншого будинку, повірте, люди проводили б там свій час. Я вас підтримую частково, бо треба для початку зробити ревізію всіх цих майданчиків на предмет того, чи навколишнім жителям вони потрібні. Якщо так – закінчити, як ні – змонтувати обладнання в більш доцільному місці. Як приклад, на території шкіл, які зможуть у подальшому взяти їх на баланс та утримувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x