Для керівників черкаських позашкільних закладів провели семінар

Для керівників черкаських позашкільних закладів провели семінар

На базі КЗ «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості Черкаської обласної ради» відбувся обласний семінар-практикум директорів районних, міських станцій юних техніків, центрів технічної творчості на тему «Інноваційний підхід в роботі керівника позашкільного навчального закладу». Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА

На початку заходу його учасників привітав директор обласного центру науково-технічної творчості Павло Торба, який ознайомив присутніх з результатами участі позашкільних навчальних закладів області в масових заходах з технічної творчості у 2015-2016 навчальному році та нагородив переможців обласного рейтингу серед позашкільних навчальних закладів. Так, І місце посів колектив станції юних техніків міста Умані (директор Мартинюк Л.Т.), ІІ місце у Кам’янської станції юних техніків (в.о. директора Несененко Н.І., ІІІ місце в Христинівської районної станції юних техніків (директор Лисенко В.М).

Про інноваційні форми роботи з розвитку професійної компетентності педагогічних працівників розповіла завідувач лабораторії виховної роботи КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Валентина Кудін.

Цікавим виявився виступ методиста, практичного психолога обласного центру практичної психології і соціальної роботи КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Тетяни Артеменко.

З мережею гуртків науково-технічного напряму області у 2015-2016 навчальному році присутніх ознайомила завідувач відділу методичного забезпечення обласного центру науково-технічної творчості Галина Малород.

Цікавими були виступи про методи проектів у гуртковій роботі (Якименко М.М., директор Черкаської районної станції юних техніків), засідання «Круглого столу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x