Патрульні Черкас тренують жінок, які постраждали від насильства

Патрульні Черкас тренують жінок, які постраждали від насильства

Днями на базі спортивного клубу у Черкасах патрульні провели перше тренування із самооборони для жінок. Участь взяли майже 30 містянок. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Майстри спорту Олег Прудкий та Олександр Малюк розпочали заняття із елементів кросфіту та прийомів рукопашного бою. Розповіли про правові підстави застосування фізичної сили.

«Наші заняття пов`язані не лише з фізичними навантаженнями, ми готуємо і психологічно. Моделюємо різні непередбачувані ситуації, в які може потрапити жінка, коли над нею вчиняють насилля. Відпрацьовуємо удари та як дати відсіч нападнику», — каже майстер спорту міжнародного класу з боксу Олег Прудкий.

«Подібні уроки допоможуть жінкам не лише підтримувати фізичну форму, а й здобути навички у протистоянні, вмінню захистити себе у надзвичайній ситуації», — додає майстер спорту з бойового самбо Олександр Малюк.

Навчити прийомам самозахисту черкаські патрульні готові всіх охочих черкащанок. Головне, кажуть поліцейські, бажання, зусилля і сміливість.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x