«Черкаські Мавпи» не змогли обіграти «Дніпро»

«Черкаські Мавпи» не змогли обіграти «Дніпро»

Дебют зустрічі виграли господарі, забезпечивши 4 очки переваги. Злагоджені дії \”Мавп\” у захисті не дозволяли гостям наздогнати їх. Та в атаці господарі хибили, здавалося, в найпростіших ситуаціях. Тому рахунок майже до середини чверті не мінявся. Ситуацію змінили триочкові Тимофеєнка та Ревзіна – \”Дніпро\” вийшов уперед. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Вихід Девіса господарям особливо не допоміг, у них і далі мало що виходило під щитом суперника. Тож перша чверть за гостями.

Після результативної атаки Тимофеєнка на початку другої чверті черкасців збадьорили два поспіль триочкових Кобця. Відставання скоротилося до одного очка. А після влучання Девіса господарі вийшли вперед. Однак захист «Дніпра» продовжував значно переважати атаку «Мавп». Дніпряни відразу відвоювали лідерство. За півтори хвилини до перерви черкасці знову спробували забезпечити собі бодай мінімальну перевагу. Але заключні 3 очки Мішули завадили цьому.

У першій половині в господарів більше шансів було на дальній відстані. Не змінилася ситуація і після перерви. На триочковий Ревзіна «Мавпи» відповіли такими ж влучаннями Кобця та двічі Калініченка. Згодом чергові влучання Кобця вивели господарів вперед, змусивши гостей брати тайм-аут. На майданчику почалися так звані «гойдалки». Та все ж на заключну чверть гості забезпечили собі 6 очок переваги.

У четвертій 10-хвилинці очікуваного «валідолу» не вийшло. У середині чверті два триочкових Мішули поспіль збільшили перевагу «Дніпра» до 9 очок. Повернути ітригу на останні секунди господарі не зуміли.

Анкета матчу
Черкаси. ПС Будівельник
«Черкаські Мавпи» – «Дніпро» – 71:79 (12:17, 20:17, 24:28, 15:17)

Найрезультативніші гравці
«Черкаські Мавпи»: Кальніченко – 20 очок, 3 підбирання, 2 передачі; Кобець – 19 очок, 3 підбирання, 3 передачі.
«Дніпро»: Мішула – 20 очок, 5 підбирань, 8 передач; Тимофеєнко – 14 очок, 9 підбирань, 2 передачі

Герої матчу
Кобець кілька разів по ходу поєдинку повертав господарів у боротьбу. Ще до перерви в його активі було 13 очок – найбільше на майданчику. У гостей дальні постріли Мішули неодноразово стримували атакувальний запал «Мавп».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x