У Черкаси приїде англомовний театр-студія

У Черкаси приїде англомовний театр-студія

19 листопада у Черкаси завітає англомовний театр-студія «ProEnglish Theatre». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

«ProEnglish Theatre» – це своєрідна школа акторської майстерності англійською мовою. Заснована вона в 2014 році випускником Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександром Боровенським. Навчався Олександр у навчально-науковому інституті іноземних мов, а у 2002 році завершив навчання з червоним дипломом.

Нині чоловік викладає акторську майстерність у власному театрі та є режисером-постановником.

Вже більше ніж 4 тисячі глядачів відвідали вистави та воркшопи «ProEnglish Theatre». Театр бере участь у міжнародних фестивалях та активно працює над новим матеріалом. У творчому доробку – близько 10 вистав та 2 постановки за творами американських авторів.

У Черкасах «ProEnglish Theatre» покаже виставу «Something in the Mist» (за С. Кінгом). А Олександр Боровенський у ній грає головну роль – Девіда Дрейтона.

– «Something in the Mist» – це напружена драма за твором Стівена Кінга «The Mist». Група людей потрапила в пастку в невеликому місцевому супермаркеті. З усіх боків він оточений незрозумілим туманом. Вийти неможливо… Чи можливо?.. З ціэю виставою ми стали призерами міжнародного театрального фестивалю «JoyFest-2016» і отримали нагороду в номінації «Краща вистава іноземною мовою», – розповідає Олександр.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x