Житель Кам’янки зберігав вибухівку та зброю у квартирі

Житель Кам’янки зберігав вибухівку та зброю у квартирі

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 40 грамів тротилу, 14 грамів пороху та 5 патронів калібру 9 мм до пістолета Макарова, які, згідно висновку експерта, є вибуховою речовиною та боєприпасами. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

До працівників Кам’янського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що в одній із квартир міста 27-річний чоловік зберігає вибухові речовини. Після проведення санкціонованого обшуку інформація знайшла своє підтвердження. Правоохоронці за місцем проживання вказаного чоловіка виявили та вилучили 40 грамів тротилу, 14 грамів пороху та 5 патронів калібру 9 мм до пістолета Макарова, які згідно висновку експерта є вибуховою речовиною та боєприпасами.

На даний час слідчим відділенням Кам’янського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від двох до п’яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x