Юні прикордонники Чорнобаївської школи №2 знову змагалися в «Оршанці»

Юні прикордонники Чорнобаївської школи №2 знову змагалися в «Оршанці»

У Навчальному центрі Державної Прикордонної Служби України «Оршанець» відбулись змагання загонів «Юних друзів прикордонників». До участі в змаганнях долучилися 16 команд із районів та міст Черкащини.
За підтримки районної Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та відділу освіти честь Чорнобаївського району у фіналі обласних змагань вже вдруге поспіль захищали учні Чорнобаївської школи №2. Цього разу юні прикордонники поїхали до «Оршанця» в новенькій військовій формі, беретах та берцах, придбаних коштом спілчан-ветеранів, що значно підвищило шанси команди на загальну перемогу.

На військовому стрільбищі відбулися показові заняття та змагання зі слідознавства, воєнізованої естафети, вогневої підготовки та виконання практичних стрільб з автомата.
За підсумками чорнобаївці дещо не дотягнули до призових місць. І хоча рівень змагань щороку значно підвищується, та цьогоріч бажанню наших юніорів боротися і перемагати можна було лише позаздрити.

Юні прикордонники Чорнобаївської школи №2 знову змагалися в «Оршанці»

На одному з етапів – у спортивно-військовій естафеті – чорнобаївці впевнено лідирували. Але дещо підвела влучність стрільби із автомата на полігоні. Непоганий результат показали за проходження урочистим маршем з виконанням стройової пісні й речівки команди та в конкурсі слідопитів по виявленню порушників кордону.
По завершенню змагань юні прикордонники відвідали музей Державної Прикордонної служби на території Навчального центру, поклали квіти до пам’ятних знаків загиблих прикордонників та генерал-майора Ігоря Момота, ім’я якого носить навчальний заклад. Також школярі оглянули казарми та відобідали у військовій столовій разом із курсантами Центру.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x