Ріаnобой

Ріаnобой

В рамках третьої частини всеукраїнського туру TAKE OFF у Черкасах відбудеться концерт проекту віртуоза-піаніста Дмитра Шурова!

На сцені ПК «Дружба народів» маестро презентує свій нової альбом TAKE OFF, в який увійшли як добре відомі хіти, так і нові композиції музиканта.

Ріапобой – це нове, зовсім інше слово в українському шоу-бізі, очищене від продюсерської мішури, мотивів, що приїлися, попсовою солодкуватістю або, навпаки, надуманою грубістю. Це якісний національний продукт світового рівня. Він співає тільки вживу, а його основний інструмент – піаніно – ніби саме серце великого музиканта. І це не дивно, адже Діма почав грати в 4 роки, займаючись до восьми годин на добу! Далі було навчання у Франції та США. Перший творчий досвід юнак отримує не абиде, а в легендарному «Океані Ельзи». У 2004 році амбітне дарування вирішує піти з суперпопулярного колективу і створити свій проект Esthetic Education.

З новоспеченою групою Діма випускає 3 альбому і відіграє безліч концертів. Через 2 роки талановитого музиканта запрошує в свою команду Земфіра, з якою вони відіграли сотні концертів.

І тільки в жовтні 2009 року на світ з\’явився Ріаnобой – той, якого ми добре знаємо та любимо.

Креативна подача матеріалу, європейське звучання, глибина текстів і висота якості виконання – все це Ріаnобой. Разом з Дімою на сцені шаманять троє його колег – Саша Друганов, Ольга Шурова і Ліда Тутуола. Музиканти – справжні віртуози, під стать своєму лідерові, адже вони запросто грають на різних інструментах, міняючись ними, як іграшками.

Обов\’язково відвідайте концерт неперевершеного маестро, порадуйте себе якісною музикою, високою поезією та вишуканою подачею від Ріаnобой. Від «Родимок» до «Лучшее, что есть», від «Привидения» до «Вне времени», від «Титаника» до «Простых вещей»… Як тонко підмітив лідер групи, «…наші пісні різні, але їх об\’єднує ріаnобойскький настрій – любов до життя і драйву».

До зустрічі на концерті!

Дата: 20 грудня 2016, 19:00
Де: ПК «Дружба народів», бульв. Шевченка, 249

Ціна – від 100 до 300 грн

Квитки можна придбати в касі «Бюро Добрих Послуг» (Будинок торгівлі, 1 поверх) і за тел.:(0472)56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x