На Золотоніщині дітям-сиротам фахівці роз’яснили законодавчі норми

На Золотоніщині дітям-сиротам фахівці роз’яснили законодавчі норми

26 жовтня працівники Золотоніського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції спільно з спеціалістами Золотоніського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали Кропивнянський дитячий будинок для дітей шкільного віку, в якому виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, серед яких є неповнолітній, який перебуває на обліку як засуджений до покарання, непов’язаного з позбавленням волі. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДПтС України у Черкаській області.

Під час зустрічі вихованцям дитячого будинку роз’яснили відповідальність за вчинення злочинів. Діти були активні і задавали безліч питань, які їх турбують. Працівники інспекції та центру соціальних служб, надали роз’яснення норм соціального, пенсійного забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Зустріч минула в невимушеній та довірливій атмосфері, діти ділилися не лише проблемами, а й особистими досягненнями, планами на майбутнє, запрошували приїздити ще.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x