На Черкащині одразу два ювіляра відзначили 100-річчя

На Черкащині одразу два ювіляра відзначили 100-річчя

Жителі Золотоніщини та Катеринопільщини днями святкували свій 100-й день народження. Микола Якович Сторона, житель села Макіївка Золотоніського району, та Архип Пилипович Махиня з Сухої Калигірки Катеринопільського, перетнули цей визначний рубіж.

Про це «Новій Добі» повідомили в Золотоніській та Катеринопільській РДА.

З цієї нагоди до ювілярів завітали очільники райдержадміністрацій, голови районних та сільських рад, звісно, не з порожніми руками.

На Черкащині одразу два ювіляра відзначили 100-річчя

Микола Якович Сторона – ветеран Великої Вітчизняної війни. Повернувшись з війни, до пенсії працював на Золотоніському машинобудівному заводі ім. Лепсе у ливарному цеху. Має 4 дітей, 7 внуків та 8 правнуків, дружину втратив 20 років тому.
Іменинник, до речі, тепер єдиний у Золотоніському районі чоловік, який може похвалитися 100 роками життя.

Архип Пилипович Махиня прожив нелегке і водночас щасливе життя трудівника, батька і дідуся. Запорукою довголіття ветерана рідні вважають доброзичливу вдачу, оптимізм та працьовитість, адже весь час трудився у рідному селі, розвивав сільське господарство і його загальний трудовий стаж становить більше 45-ти років. Має довгожитель шість доньок, два сини (вони, на жаль, вже покійні), двадцять одного внука, дев’ятнадцять правнуків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x