Черкаський студент став переможцем фестивалю телерадіопрограм

Черкаський студент став переможцем фестивалю телерадіопрограм

Студент Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Володимир Левченко став переможцем Всеукраїнського фестивалю студентських телерадіопрограм «Студентський МІКС-2016». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Оголошення результатів та нагородження переможців відбулося 28 жовтня у Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Журі вже третього фестивалю студентських робіт розглянуло понад 50 програм від більш ніж 20 учасників із 15 міст.

Володимир посів перше місце з авторською телепрограмою «Талановита людина – талановита в усьому» та третє – з розважальною радіопрограмою «Рок-початок тижня».

– Програма «Рок-початок тижня» дуже подобалася студентам, тому я наполегливо працював, а тепер маю такий класний результат, – розповідає третьокурсник. – «Талановита людина талановита в усьому» – тут все дуже круто, звичайне завдання на пару від Тетяни Григорівни (поїхати в село і відзняти творчу людину) закінчилося тим, що проект переміг серед наймасовішої категорії. Із 14 робіт обрали саме її. І про призи, скажу коротко: я ще й досі перебуваю в шоці від них. Мені подарували «iPad mini» та флеш-накопичувач TRANSCEND на 64 GB. Наступного року дуже хочу, щоб саме роботи студентів нашого університету перемогли у цьому фестивалі. Висока планка поставлена, тож будемо наполегливо працювати.

Вітаємо переможця та його творчих керівників – завідувача кафедри журналістики, реклами і PR-технологій, кандидата філологічних наук Тетяну Бондаренко, кандидата наук із соціальних комунікацій Наталію Ковтун, викладача Світлану Коваль.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x