У Черкасах обрали голову та секретаря Молодіжної ради

У Черкасах обрали голову та секретаря Молодіжної ради

Установчі збори Молодіжної ради відбулися у приміщенні Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. На порядок денний було винесено обрання Голови та секретаря Молодіжної ради, а також обговорення алгоритму роботи ради на 2016-2017 рр. Про це «Нова Доба» дізналася від депутата міської ради Ярослава Нищика на «Фейсбук».

В результаті голосування головою Молодіжної ради одноголосно обрали Шила Максима Віталійовича, голову Черкаського обласного осередку ВГО «Сокіл». Секретарем ради обрали Наталію Ярошенко, представницю «Студентської Свободи». Новообране керівництво привітав головний спеціаліст відділу сім\’ї та молоді В. Левченко.

«Молодіжна рада є індикатором активної молоді, яка має стати рушійною силою для еволюції нації. Даний орган уже створено у багатьох містах України, де його діяльність можна оцінити як перспективу розвитку молодіжної політики. У рамках діяльності черкаської Молодіжної ради плануємо запропонувати та реалізувати ряд заходів, спрямованих на всебічних розвиток молоді та організацію її активного дозвілля. Особливу увагу будемо приділяти національно-патріотичному вихованню, яке має бути провідним у сучасній системі освіти» – заявила Наталія Ярошенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x