Житель Умані видурював у перехожих телефони

Житель Умані видурював у перехожих телефони

Під приводом термінового виклику швидкої допомоги 31-річний уманчанин заволодів мобільними телефонами двох жителів міста. Вже за двадцять хвилин його затримали оперативники під час збутувикрадених телефонів. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників Уманського районного відділення поліції одночасно звернулися двоє осіб, які стали потерпілими від шахрайських дій зловмисника.

Як з’ясували правоохоронці, незнайомець в одному із районів міста відшукував жертву. Під приводом невідкладного виклику швидкої допомоги начебто своїй вагітній дружині шахрай відбирав мобільний у довірливих громадян. Після того, як телефон потрапляв до його рук, зникав у невідомому напрямку. Протягом години йому вдалося ошукати двох уманчан.

Вже за двадцять хвилин після скоєного оперативникам вдалося затримати підозрюваного в одному із місцевих магазинів, саме тоді коли він намагався збути вказані телефони.

Ним виявився раніше судимий 31-річний уманчанин, який при появі правоохоронців не став заперечувати своєї вини та у всьому зізнався. Свої дії зловмисник мотивує складним матеріальним становищем та відсутністю постійного місця роботи.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбаченечастиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Згідносанкції даної статті особа карається штрафом до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x