У шполянському садку облаштували нову групу

У шполянському садку облаштували нову групу

Мер міста Сергій Кравченко разом з керуючою справами міської ради Тетяною Герус із робочим візитом побували у дошкільному навчальному закладі № 5 «Калинка». Нині в дитсадку закінчують капітальний ремонт нової групи, яку планують відкрити наступного вівторка. Міський керманич оглянув відремонтоване приміщення і проаналізував роботи, які вже виконали і які ще необхідно завершити. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

Як повідомила завідувач ДНЗ «Калинка» Людмила Колісник що будівельна бригада ПП «Мрія», яка проводила капітальний ремонт, справу завершила. Тепер залишилось лише облаштувати приміщення.
− Нова група розрахована на 25 дітей, віком 3-4 роки, − сказала Людмила Анатоліївна. − Ми ще не встигли її відкрити, а склад групи вже повністю сформований.

Завідувачка також зазначила, що для комфорту маленьких шполян у кімнатах нової групи повністю замінено старі вікна на металопластикові, обладнано кухню та туалетні кімнати, встановлено нові шафки для перевдягання, змонтовано оригінальне освітлення, сучасні меблі, буде облаштовано тематичні куточки для хлопчиків та дівчаток.

Із бюджету міста на капітальний ремонт нового групового приміщення в ДНЗ «Калинка» спрямували 380 тисяч гривень. Крім того, міська рада виділила ще 159 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x