На Канівщині відремонтували дорогу, що проходить через Мартинівку й Таганчу

На Канівщині відремонтували дорогу, що проходить через Мартинівку й Таганчу

Автошлях загального користування місцевого значення О 240701 /Р-10/ – ст. Таганча, який проходить у Канівському районі селами Мартинівка й Таганча кілька років не бачив ремонту. Поганий стан дороги довгий час залишався чи не найбільшою проблемою селян. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України від 02.06.2015 № 491-VІІІ «Про внесення змін до статті 91 Бюджетного кодексу України щодо фінансування ремонту доріг» передбачено розширення можливих напрямків видатків місцевих бюджетів. Завдяки цим змінам у законодавстві країни, на сьогодні стало можливим виконання ремонту проблемних ділянок місцевих доріг за рахунок коштів місцевого бюджету.

Так, Канівською РДА було затверджено програму розвитку автодоріг та виділено кошти на ремонт автодороги О 240701. Працівники філії облавтодору Корсунь-Шевченківського РАД, за рахунок виділених коштів, на зазначеній автодорозі зробили поточний дрібний ремонт. Зокрема, дорожники ліквідували ямковість, окремими ділянками відновили асфальтобетонне покриття шляхом влаштування вирівнюючого шару, виконали планування узбіч і оновили водовідвідні канави.

На сьогодні на дорозі загального користування місцевого значення /Р-10/ – ст. Таганча забезпечено більш комфортний проїзд для учасників дорожнього руху. Лише завдяки спільним зусиллям вдалося відремонтувати найпроблемніші ділянки автодороги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x