У жителів Жашківщини знайшли вдома наркотичні речовини

У жителів Жашківщини знайшли вдома наркотичні речовини

В одному із домоволодінь району поліцейські виявили 4 літри ацетону, який використовується для виготовлення наркотичних засобів та 300 грамів макової соломки. Вилучене направлене на відповідне дослідження. Відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До дільничного офіцера поліції Жашківського відділення поліції звернувся сільський голова одного із сіл району з проханням перевірити будинок, в якому проживає неблагополучна родина.

Під час візиту дільничний оглянув будинок, де виявив пляшки близько 4 літрів з невідомою речовиною із запахом, схожим на ацетон та 300 грамів макової соломки. На вказану адресу викликали слідчу-оперативну групу для документування факту події. 41-річна господарка будинку пояснила, що вказані речовини їй дали знайомі на зберігання.

Дані речовини вилучені та направлені на проведення відповідного дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x