Анатолію Бондаренку вручили повістку на допит у поліцію

Анатолію Бондаренку вручили повістку на допит у поліцію

Очільник Черкаської міської ради повідомив про отримання повістки до поліції. Документ він опублікував на офіційній сторінці у «Фейсбук».

– Свіжа прилетіла. Влада нова, методи старі, – написав мер на сторінці та додав у відеозверненні, що рішення про послаблення карантинних обмежень викликало бурхливу реакцію, починаючи від правоохоронних органів та СБУ.
– Друзі, я хочу сказати, що погрози на мій адрес, стосовно кримінальних справ, переслідування мене та родини, вони, скільки я себе пам’ятаю, відбуваються постійно. Мене цим не залякати, – зауважив очільник.

Анатолій Бондаренко також зазначив, що вчорашнім рішенням щодо послаблення карантину міська влада “відновила соціальну справедливість”. На його думку, нічим не відрізняється великий будівельний гіпермаркет від маленького магазина будівельних товарів. Громадяни відповідно до Коституції України мають право вибору, і вони, дотримуючись санітарних норм, можуть відвідувати той чи той магазин.

– Карантин це гарно, тільки він може повністю зруйнувати нашу економіку. А погрожувати кримінальною справою законообраній голові, то ми це вже проходили. Я і моя родина готові до цього. І ми гідно вистоїмо цей час. Я думаю, що громада міста Черкас нас підтримає, – зауважив Бондаренко.

Нагадуймо, вчора міськвиконком ухвалив рішення про послаблення карантину. У зв’язку з цим відкрито кримінальне провадження у цій справі. Окрім Анатолія Бондаренка, про отримання повісток на допит у поліцію повідомляють і решта членів виконавчого комітету.

Анатолію Бондаренку вручили повістку на допит у поліцію

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x