Президент пригрозив меру наслідками (ВІДЕО)

Президент пригрозив меру наслідками (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення виконавчого комітету щодо послаблення карантину у Черкасах, а також передав «полум’яний» привіт міському голові Анатолію Бондаренку, зазначивши, що за такі дії передбачена юридична відповідальність.

– Окремий «полум’яний» привіт особисто від президента, а також Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України хочу передати міському голові Черкас, який разом з міською радою загубили календар та збиралися пом’якшувати карантинні заходи раніше 11 травня. Це спроба заробити політичні рейтинги ціною життя та здоров’я жителів міста. І це буде мати відповідні юридичні наслідки. Не треба займатися самодіяльністю, яка ставить під загрозу безпеку людей, — зауважив Володимир Зеленський.
Гарант держави також зазначив, що це попередження стосується всіх представників місцевої влади, які плутають слова \”децентралізація\” та \”автономія\”. Він закликав чиновників не займатися самодіяльністю, яка ставить під загрозу безпеку людей.

Президент Володимир Зеленський також закликав українців провести травневі вихідні входа, аби подолати пік коронавірусу. Він переконує, що карантин розпочнуть послаблювати за 10 днів.

– До початку пом\’якшення карантину залишилося 10 днів. Ви повинні розуміти, що наша країна поступово наближається до піку ситуації. Попереду травневі вихідні. Попереду – вирішальний шторм. Але я вірю, що ми витримаємо і пройдемо його разом. Святкуйте вдома. І не забувайте, що пом\’якшення карантину заплановано з 11 травня. У нас є чіткий поетапний план, за яким усі поступово буде відкриватися. І обов\’язково настане етап, коли бажані парки, кафе, кінотеатри і метро запрацюють. Але як швидко це станеться – залежить тільки від вас, – наголосив Президент.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x