Анатолій Бондаренко відповів на «привіт» від Президента

Анатолій Бондаренко відповів на «привіт» від Президента

Голова Черкаської міської ради Анатолій Бондаренко відповів Президенту України Володимиру Зеленському на його «полум’яний привіт» у відеозверненні на офіційній сторінці в «Фейсбук».

Вчора, Гарант держави відреагував на ухвалене міськвиконкомом рішення щодо послаблення карантину та зазначив, що за такі дії передбачена юридична відповідальність.

– Доброго дня, Україно. Я міський голова Черкас, той міський голова, якому Президент передавав привіти, – зауважив мер та додав у відеозверненні, що перебуває на алеї, у тому місці, де вперше Зеленський заявив, що буде болотуватися в президенти.

– Пане Президенте, я думав, що коли Ви переможете, у країні буде закон один для всіх. Прийде весна, в нас зелено, і ми будемо саджати, тільки не міських голів, а корупціонерів. Я думав, що Ви будете садити за кнопкодавство, будете садити своїх соратників за «Велюр», і Ви знаєте, ми готові відповідати, але тільки після ваших однопартійців. А зараз, як у тому фільмі про Крим, Черкаси будуть чинити опір. Запам’ятайте: Черкаси вільне козацьке місто і якщо потрібно об’єднати Україну, ми об’єднаємо Україну. І пам’ятайте: ніхто в житті не здолав Черкас, не здолав Холодний яр, не здолав дух Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка. Пам’ятайте це, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Нагадуємо, за фактом пом’якшення карантину в Черкасах уже відкрито кримінальне провадження. Міський голова Анатолій Бондаренко і представники виконавчого комітету отримали повістки на допит у поліцію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x