У школі на Корсунщині відкрили просвітницький екологічний центр

У школі на Корсунщині відкрили просвітницький екологічний центр

Презентація просвітницького центру «Екологічна варта» відбулася 2 листопада у приміщенні Виграївського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів». Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

Метою діяльності Центру є поширення інформації про стан довкілля, кращі практики збалансованого розвитку, впровадження екологічно-дружніх технологій, навчання представників місцевої влади і громад з питань підготовки та впровадження інноваційних проектів.

Зі словами вітань та добрими побажаннями звернулися до дітей Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко та начальник Державної екологічної інспекції у Черкаській області Сергій Поліщук. На свято також завітали керівник районної державної адміністрації, районної ради, сільський голова, громадськість. Вони подякували місцевій владі, екологічним активістам та всім хто займається благодійністю, за відкриття такого Центру, що сприяє формуванню екологічної свідомості у дітей та дорослих.

Усім дітям подаровані солодкі подарунки і фрукти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x