Житель Чигиринщини обікрав дачу

Житель Чигиринщини  обікрав дачу

Зламавши замок до вхідних дверей домоволодіння, зловмисник проник всередину та викрав акумуляторні батареї до мотоцикла, електродвигун, інструменти та зимову куртку. Поліцейські затримали підозрюваного за місцем проживання, де виявили частину викраденого майна. Сума завданих збитків встановлюється. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського відділення поліції зателефонував 56-річний чоловік та повідомив про крадіжку з його дачного будинку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

На місці пригоди правоохоронці поспілкувались з заявником та дізнались, що невідома особа зірвала навісний замок до вхідних дверей будинку та викрала акумуляторні батареї до мотоцикла, електродвигун, інструменти та зимову куртку. Поліцейські перевірили пункти прийому металобрухту та поспілкувались з місцевими жителями. Вдалось з’ясувати, що до вчинення кримінального правопорушення причетний раніше судимий 36-річний житель міста Чигирин. За місцем його проживання працівники поліції виявили та вилучили частину викрадених речей у потерпілого.

За даним фактом слідчим відділенням Чигиринського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x