Освітяни Шполяншини і Звенигородщини налагодили співпрацю

Освітяни Шполяншини і Звенигородщини налагодили співпрацю

Відбувся міжрайонний методичний міст освітян Звенигородщини та Шполянщини. Делегація освітян Звенигородщини у складі заступників директорів з навчально-виховної роботи на чолі з начальником відділу освіти Кочергою Л.А. та завідувачем районного методичного кабінету Кульбаченко О.В. відвідала навчальні заклади Шполянського району. Про це „Нова Доба” дізналася в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

Першими педагоги Звенигородщини відвідали «школу-родину» Сигнаївського НВК. Гостинно з хлібом і сіллю їх зустрів педагогічний колектив на чолі з директором НВК, заслуженим учителем України Свердел Л.П. Людмила Павлівна провела екскурсію закладом, поділилася багатим досвідом соціального партнерства з громадою села, ознайомила з досвідом роботи створеної в НВК асоціації учнів, вчителів, батьків «Родина», а педагоги школи поділилися своїми педагогічними надбаннями.

Освітяни Звенигородщини були в захваті від архітектури будівлі, дбайливо доглянутої території школи, багатофункціонального спортивного майданчика та спортивної зали з нестандартним обладнанням, навчальними кабінетами та кабінетом «LEGO».

Лозуватська ЗОШ вразила педагогів Звенигородщини сучасним дизайнерським оформленням. У ході зустрічі директор школи Рябокінь О.Я. ознайомила присутніх із життям навчального закладу, його досягненнями, з роботою англомовного табору «Jump into summer” в рамках Міжнародного проекту GoCamps.

Підводячи підсумки участі у методичному мості, всі учасники висловили думку про необхідність подальшої тісної співпраці освітян Звенигородщини та Шполянщини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x