„Черкаський Дніпро” на останній хвилині втратив перемогу

„Черкаський Дніпро” на останній хвилині втратив перемогу

Матч „Тернопіль” – „Черкаський Дніпро” завершився з результатом 1:1. Черкащани активно розпочали звітний поєдинок. Двічі на старті гри голкіпер господарів поля зреагував на удари півзахисника дніпрян Андрія Скарлоша. Не пощастило і Олексію Савченко, після флангової подачі від Юрія Бушмана, з району 11-метрової позначки «розстріляти» ворота ФК «Тернопіль». Про це „Нова Доба” дізналася на сайті „Черкаський спорт”.

Рахунок у звітному матчі було відкрито у середині першого тайму: Олександр Ковпак, перекинувши п’ятою м’яча через захисника тернополян, майстерно реалізував вихід один в один.

Приїжджа команда до перерви створила ще низку небезпечних моментів біля воріт ФК «Тернопіль» – після розіграшу стандарту Юрій Бушман пробив повз ближню стійку, а Скарлош з лінії карного майданчика влучив у голкіпера господарів поля. Натомість за мить до свистка на перерву стійка врятувала дніпрян від голу в «роздягальню».

Справжній трилер розігрався на заключних хвилинах поєдинку. Господарям поля вдалося реалізувати більшість (за друге попередження з поля був вилучений Олег Тарасенко). Траєкторію польоту після удару Ігоря Курила підкоректував зрадницький рикошет від захисника дніпрян Олександра Цибульника.

Черкащани, кинувши всі наявні сили, ледь не врятували поєдинок. Двічі голкіпер господарів поля буквально витягнув м’яча з «дев’ятки» після ударів Олега Маїка та Романа Гончаренка.

Тернопіль залишається нездоланним бар’єром для професіональної команди із Черкас. У сумарних 20 зустрічах проти «Ниви» та ФК «Тернопіль» гості лише раз святкували перемогу в далекому 1964 році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x