Танцювальний колектив «Фієста» з Чорнобаю став переможцем міжнародного конкурсу

Танцювальний колектив «Фієста» з Чорнобаю став переможцем міжнародного конкурсу

Вихованці народного художнього колективу „Фієста” Чорнобаївського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Лариса Тріандафіліді) стали переможцями ІІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Світ у твоїх долонях».
Фестиваль, який проходив у Києві, у санаторії «Пролісок», район Конча-Заспи, зібрав майстрів вокального співу, танцю, хореографії, викладачів творчих колективів. Оцінювали виконавців, а це близько 50 мистецьких команд у кожній категорії, заслужені діячі культури та мистецтв України, керівники творчих майстерень, центрів народної творчості, відомі артисти, балетмейстери, постановники.

Організатором конкурсу є провідна Українська компанія в галузі проведення молодіжних програм та фестивалів ГО «Мистецтво танцю», Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень.
Танцювальний колектив «Фієста» представив на розгляд журі 4 номери. Середня група (вікова категорія 11-12 років) презентувала оригінальні композиції − єврейський танок та танець у стилі рок-н-рол. Старша група (13-14 років) майстерно виконала калмицький танець «шарка-барка» та турецьку сюїту.

Виступи «Фієсти» вразили членів журі артистизмом, оригінальністю виконання та костюмів. У підсумку, турецька сюїта принесла старшій групі заслужену перемогу – перше місце, а рок-н-рол підняв середню групу на другу сходинку серед інших конкурсантів.
Враженнями поділилася Інна Розум, мама одного із вихованців «Фієсти»:
«Запрошення на цей фестиваль «Фієста» отримала за місяць до самого конкурсу, практично після присвоєння колективу звання народного художнього. Тож репетиції були досить напруженими, але завдяки таланту Лариси Тріандафіліді, як найкращого керівника, вмілого організатора і неперевершеного хореографа, в архіві наших діток тепер є ще одна доволі значна перемога міжнародного рівня. За що ми їй дуже вдячні і бажаємо нових перемог».

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x