Поліція вилучила набої у жителя Уманщини

Поліція вилучила набої у жителя Уманщини

45 патронів калібру 5,6 мм під час санкціонованого обшуку працівники поліції виявили у домоволодінні 60-річного жителя району. Вказані набої вилучено та направлено для проведення балістичної експертизи. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників Уманського районного відділення поліції надійшла оперативна інформація про можливу причетність до незаконного зберігання боєприпасів жителем одного із сіл району.

Дана інформація знайшла своє підтвердження. Під час санкціонованого обшуку домоволодіння зазначеної особи, в особистих речах підозрюваного співробітники поліції виявили 45 набоїв до зброї. Дані предмети було вилучено та направлено до експертно-криміналістичного центру для проведення відповідної експертизи.

Як пояснив господар будинку, в минулому він займався стрілецьким спортом. По завершенню спортивної кар’єри залишив зазначені набої на згадку. Проте достовірність його слів буде з’ясовано за результатом балістичного дослідження.

Слідчим відділенням Уманського районного відділення поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x