На Катеринопільщині готові до настання справжньої зими

На Катеринопільщині готові до настання справжньої зими

Хоч надворі ще тримається досить тепла, як для першої декади листопада погода, проте в Катеринопільському районі спеціалізовані служби цивільного захисту для запобігання або ліквідації надзвичайних ситуацій в зимовий період 2016-2017 років завчасно підготовили необхідні сили і засоби.
Зокрема, у філії «Катеринопільський райавтодор» підготовлено 7 одиниць снігоприбиральної техніки. При потребі для очистки автодоріг від снігу буде залучено 15 одиниць пристосованої техніки сільгосппідприємств та 3 одиниці приватних організацій.

Автомобіль підвищеної прохідності на базі ЗІЛ-131 для витягання техніки із снігових заметів та палатку УСТ-56 для розгортання мобільного пункту обігріву у випадку необхідності надасть районний сектор Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Черкаській області.
Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство Катеринопільської селищної ради має в своєму розпорядженні екскаватор ЕО-2621 та трактор Т-25 для чищення снігу.

Виконкомами сільських, селищних рад укладено 24 угоди на посипку та снігоочистку доріг з філією «Катеринопільський райавтодор» та сільгосппідприємствами, що знаходяться на територіях відповідних населених пунктів і мають пристосовану техніку. У господарствах також створено запас пально-мастильних матеріалів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.
При дуже низьких температурах для обігріву населення в районі можуть бути задіяні 25 стаціонарних та 1 мобільний пунктів обігріву, в яких можна зігрітись, випити чай та отримати першу медичну допомогу.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x