У Черкасах викрили наркодилера: вилучили марихуану, амфетамін і готівку

У Черкасах викрили наркодилера: вилучили марихуану, амфетамін і готівку

Під час обшуку у громадянина виявлено 400 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – марихуани та 80 грамів психотропної речовини амфетамін, які були підготовлені до роздрібної торгівлі. Вилучили близько 25 тисяч гривень, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів. Вилучене направлено на експертизу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У Черкасах викрили наркодилера: вилучили марихуану, амфетамін і готівку Протиправну діяльність 53-річного жителя міста Черкаси викрили працівники четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно з прокуратурою та слідчим управлінням ГУ НП в Черкаській області. За отриманою попередньою інформацією, зловмисник на території міста Черкаси організував незаконний обіг марихуани та амфетаміну.

Під час обшуку в домоволодінні підозрюваного працівники поліції виявили та вилучили 400 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу марихуани і 80 грамів амфетаміну. Частина наркотиків у фасованому вигляді була готова до роздрібної торгівлі. Окрім цього, вилучено кошти – близько 25 000 гривень, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, євро та долари США.

Як повідомив начальник четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, за даним фактом слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Зараз правоохоронці встановлюють канал надходження наркотичних речовин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x