У Черкасах водій пив горілку за кермом і врізався в іншу машину

У Черкасах водій пив горілку за кермом і врізався в іншу машину

Із пляшкою горілки – за кермом. Так почав відзначати свій день народження житель Черкас. Доки не в’їхав у іншу автівку, що рухалась попереду. Автопригода сталася надвечір 8 листопада на перехресті вулиць Чигиринської та Пацаєва. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту vikka.ua, який посилається на коментар речниці Управління патрульної поліції Черкас Зої Вовк.

Автомобіль Mitsubishi Outlander скоїв зіткнення з Ford С-Max, що рухався попереду.

Внаслідок зіткнення постраждалих немає. Прибувши на місце пригоди, патрульні виявили, що винуватець аварії має всі ознаки алкогольного сп’яніння. При цьому він не мав при собі водійського посвідчення та страхового полісу, а проходити освідування навідріз відмовився.

«Чоловік стверджував, що за кермом був не він, а його син, хоча свідки це заперечували. Лаявся і кидався на людей, кілька разів намагався піти з місця ДТП. Потім почав пити горілку у присутності патрульних», – розповіла Зоя Вовк.

Своє «святкування» за кермом автівки чоловік аргументував тим, що наступного дня в нього день народження. Тепер на чоловіка чекає відповідальність за кількома статтями – скоєння ДТП, керування в нетверезому стані, без документів та дрібне хуліганство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x