На Кам’янщині лісівники подарували громаді дитячий майданчик

На Кам’янщині лісівники подарували громаді дитячий майданчик

Новий дитячий майданчик з\’явився нещодавно завдяки місцевим лісівникам у селі Грушківка Кам’янського району. Встановили його поблизу школи, на території дитячого садка. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Втілення мрій наймолодших жителів – це гарний приклад взаєморозуміння між лісівниками та громадою.

«Ми постійно співпрацюємо з сільським активом, наскільки можемо – допомагаємо у вирішенні соціальних питань. До нас звернувся з такою пропозицією сільський голова, ми підтримали цю ідею і втілили її в життя, зробивши подарунок для дітлахів. А приурочили відкриття майданчика до Дня села», – зазначив лісничий Грушківського лісництва Кам’янського лісгоспу Сергій Могила.

Дитячий майданчик має усі традиційні атрибути для ігор та фізичних вправ. Оснащений він яскравими гірками, гойдалками, ігровою вежею, різними драбинками та пісочницею.

«З точки зору якості та безпеки – дотримані усі необхідні вимоги. Майданчик встановили за кілька днів, але до цього провели чималу підготовчу роботу. Головне, що його одразу вподобали діти, які відтепер мають змогу цікаво та змістовно проводити своє дозвілля на свіжому повітрі», – додав директор Кам’янського лісгоспу Віталій Верес.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x