Роман Боднар вважає, що висловлення йому недовіри – це політичний піар

Роман Боднар вважає, що висловлення йому недовіри – це політичний піар

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар повідомив, що він готовий до того, що депутати Черкаської облради під час наступної сесії висловлять йому недовіру, і готовий фахово відповісти на всі їхні запитання та претензії. На його думку, такий хід є виключно політичним, і навіть якщо вдасться зібрати 2/3 голосів за висловлення недовіри, Президент прийматиме рішення з огляду на його діяльність, а не політичні вподобання.

– Ми всі прекрасно розуміємо, що питання заполітизоване. Пройшло більше півроку, як я на посаді, але жодних передбачених законом України підстав для висловлення недовіри немає, – зазначив очільник області. – Але наближаються вибори, і всі розуміють, що це може одна з останніх сесій, і треба можливо трохи качнути очільника області, щоб він був більш поступливий в тих чи інших питаннях. Ініціює це питання «Свобода», з якою в нас світоглядно різне бачення, під соусом звіту про використання коштів на боротьбу з коронавірусом і звіту про розподіл коштів Державного бюджету.

Ці питання мені задали на комісії, я доповідав. Комісія приняла до розгляду, зважила те, що звітувати про використання коштів на боротьбу з коронавірусом, коли ще пандемія в нас не завершена і навіть не закінчився карантин, принаймні не зовсім правильно. Так само говорити про використання коштів на дорожній фонд коли ми тільки починаємо будувати, бо зайшли в новий рік без проекту кошторису документації, який мали би зробити ще до нас.
Тому саме рішення в регламентній комісії не знайшло підтримку, а звіти депутати хочуть заслухати і я з задоволенням дам вичерпну інформацію.

За словами Романа Боднара, йому відомо, що «Свобода» використовує такий хід, просто щоб заявити про себе, бо «їхній рейтинг наближається до статистичної похибки і прощатися з посадами в органах місцевого самоврядування, які вони по суті узурпували, їм дуже образливо». Він також повідомив, що не збирається піддаватися будь-якому тиску і взагалі переконаний, що навіть якщо знайдеться потрібна кількість голосів, Президент прийматиме власне виважене рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x