Жителю Драбівщини за знущання над могилами дали «умовний» термін

Жителю Драбівщини за знущання над могилами дали «умовний» термін

Драбівський районний суд засудив до позбавлення волі жителя Драбівського району за вчинення наруги над могилами. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

У вересні цього року на сільському цвинтарі одного із сіл Драбівського району 28-річний чоловік з корисливих мотивів зняв із двох могил секції, частини металевих огорож зі сталі.

Він же, продовжуючи свій злочинний умисел, на сільському цвинтарі ще одного села здійснив наругу над 9 могилами та заволодів предметами, що на них перебували.

Злочинець вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 297 КК України, тобто наруга над могилою, незаконне заволодіння предметами, що знаходяться на могилі, вчинене з корисливих мотивів.

Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив правопорушника до покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Разом з тим, враховуючи те, що злочинець визнав свою вину, щиро розкаявся у вчиненому, рішенням суду він звільнений від відбування покарання з іспитовим терміном 3 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x