Черкаські рятувальники відправилися в зону ООС

Черкаські рятувальники відправилися в зону ООС

10 червня о 05:30 загін рятувальників Управління ДСНС у Черкаській області у складі 21 співробітника на двох одиницях спеціальної техніки вирушили на Схід країни в зону проведення Операції об’єднаних сил. Впродовж двох з половиною місяців фахівці Управління будуть проводити в районі проведення операції Об’єднаних сил у Донецькій та Луганській областях роботи, пов’язані з відновленням пошкоджених від артилерійських обстрілів житлових будинків об‘єктів соціальної сфери та критичної інфраструктури. Повідомляють в пресслужбі Черкаської ОДА.

Перед виїздом полковник служби цивільного захисту Андрій Хижняк, який очолює зведений загін зазначив, що особовий склад загону спеціально готувався до цього відрядження. Рятувальники пройшли спеціальне навчання, відпрацювали порядок дій в екстремальних ситуаціях та в умовах терористичної загрози, а відтак повністю готові до виконання поставлених завдань.

– Більшість з вас вперше потраплять до зони ООС і ви повинні усвідомити що пильність, дисципліна та взаємні підтримка повинні бути у Вас на першому місці, – наголосив начальник Управління ДСНС у Черкаській області Андрій Даник, звертаючись до особового складу. – Я впевнений у вашому професіоналізмі та відданості загальній справі служіння українському народові. Будемо чекати вас усіх вдома.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x