Гроші за пробне ЗНО не повертатимуть

Гроші за пробне ЗНО не повертатимуть

Український центр оцінювання якості освіти не зможе повернути кошти, що були сплачені за участь у пробному Зовнішньому незалежному оцінюванні, оскільки вони були витрачені на підготовку тестових завдань, друк тестових зошитів та організацію проведення тестування. Про це йдеться на“Освіта.ua”.

УЦОЯО забезпечить отримання учасниками паперових тестових зошитів, а також проведення дистанційного пробного тестування.

– Зараз тестові зошити учасників знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО і кожен зареєстрований учасник тестування зможе отримати власний тестовий зошит за окремою процедурою, про яку буде повідомлено додатково, – повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти та додали, що в зв\’язку із забороною проведення пробного тестування в звичному форматі, для зареєстрованих учасників буде проведено онлайн тестування.

15 червня об 11:00 учасники пробного ЗНО можуть зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит з української мови та літератури, а також бланк відповідей до зошита, виконати завдання тесту та до 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів, а згодом отримати свій результат за тестування.

17 червня об 11:00 зареєстровані учасники пробного ЗНО зможуть на своїх інформаційних сторінках завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який вони обрали для проходження пробного ЗНО та за аналогічною процедурою виконати завдання тесту та згодом отримати результати тестування.

Онлайн-сервіс визначення результатів пробного ЗНО буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня 2020 року.

Окрім того, експерти Українського центру оцінювання освіти детально розберуть кожне завдання чотирьох найпопулярніших предметів, нададуть розгорнуті пояснення щодо тестів з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови та порадять, як успішно скласти ЗНО в 2020 році.

Як повідомляла \”Нова Доба\” раніше, Кабмін скасував проведення пробного ЗНО у зв\’язку із спалахом коронавірусної інфекції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x