На Монастирищині горів будинок

На Монастирищині горів будинок

11 листопада о 01:40 на вулиці Гагаріна у селі Аврамівка в житловому будинку виникла пожежа. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Як стало відомо, один із мешканців будинку, прокинувшись від різкого запаху диму, вибіг на вулицю та покликав на допомогу сусідів, які за номером «101» повідомили про займання до Служби порятунку.

На ліквідацію загорання оперативно прибув черговий караул 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Через сильне задимлення у приміщенні, бійці ДСНС змушені були працювати в апаратах на стисненому повітрі.

Під час проведення розвідки в одній із кімнат будинку вогнеборці виявили господаря – 56-річного чоловіка було евакуйовано у безпечне місце, де передано працівникам швидкої медичної допомоги. Рятувальники вивели 56-річного чоловіка на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Пожежу о 02:35 було ліквідовано.

У результаті пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x