На сесії Драбівської райради прозвітував її голова

На сесії Драбівської райради прозвітував її голова

9 листопада 2016 року під головуванням Володимира Дзеги проведено пленарне засідання 10 сесії Драбівської районної ради.

Передувала сесії робота постійних комісій та президії районної ради, які сформували порядок денний. До нього було включено 20 питань, головне з яких, – звіт голови районної ради про діяльність ради за період з грудня 2015 до листопада 2016 року. Саме з цього питання депутати й розпочали свою роботу. Виступаючи перед присутніми, Володимир Дзега наголосив, що звітний період був непростим: впровадження реформ в Україні, війна на Сході, складна економічна і політична ситуація. Проте депутатський корпус районної ради працював якісно, намагаючись своєчасно вирішувати найважливіші проблемні питання територіальних громад і жителів Драбівщини. Про це «Нова Доба» дізналася в

Володимир Дмитрович дав детальну характеристику роботи виконавчого апарату та депутатського корпусу районної ради, проаналізував роботу постійних комісій та президії, зазначивши зокрема, що упродовж року проведено 9 пленарних засідань ради, на яких прийнято 148 рішень.

Він також наголосив, що важливими напрямками роботи були та є підтримка діяльності органів місцевого самоврядування, надання їм консультативно-інформаційної та технічної допомоги, навчання посадовців, підвищення ефективності роботи та співпраця із громадськими організаціями тощо.

Підсумовуючи, Володимир Дзега поділився пріоритетами діяльності районної ради у наступному звітному періоді, насамперед, щодо наповнення бюджету, створення інвестиційних програм, розвитку інфраструктури та благоустрою населених пунктів району.

Після нетривалого обговорення, звіт голови районної ради депутати взяли до відома.

Потім на сесії розглянуто інші питання порядку денного. Зокрема, депутати прийняли Програму вдосконалення роботи органів виконавчої влади у Драбівському районі на 2016-2017 роки, Програму фінансування ремонту доріг державного значення, які проходять територією Драбівського району на 2016-2018 роки, Програму розвитку дорадчої служби та дорадчої діяльності в Драбівському районі на 2016-2018 роки, Програму розвитку Драбівського районного Будинку дитячої творчості Драбівської районної ради на 2016-2020 роки, внесли зміни до районної Програми розвитку інформаційного простору Драбівського району на 2015 – 2016 роки і до Програми модернізації комунальної теплоенергетики Драбівського району на 2015 -2017 роки.

Серед іншого, народні обранці затвердили тарифи на послуги централізованого опалення, прийняли оновлений Статут комунального підприємства «Драбівські теплові мережі» та підтримали зміни до рішень районної ради від 23.12.2015 № 2-4/VІІ «Про районний бюджет на 2016 рік» і від 01.12.2015 № 1-5/VІІ «Про постійні комісії районної ради».

Вони також погодили надання дозволу на передачу в оренду нерухомого майна та затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x