На Корсунщині ремонтують дороги у рамках державної програми

На Корсунщині ремонтують дороги у рамках державної програми

Велике_будівництво, яке анонсував Президент України Володимир Зеленський та яке нині так активно впроваджується в життя, втілюється і на Корсунщині зокрема. Нині в районі ведуться ремонтні роботи на дорогах загального користування місцевого значення. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Так, за поданням Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації, на замовлення Служби місцевих автомобільних доріг з експлуатаційного утримання доріг місцевого значення на дорозі загального користування місцевого значення в с. Нехворощі влаштували вирівнюючий шар на площі 2 400 м кв. та виконали ямковий ремонт на 316 м кв., провели планування узбіч.

На автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Корсунь-Шевченківський – Квітки провели фрезерування зруйнованих ділянок покриття під вирівнюючий шар та ямковий ремонт на площі 2 500 м кв.

Загальна протяжність доріг загального користування місцевого значення, які мають бути відремонтовані у Корсунь-Шевченківському районі, становить 264,80 км. На що з державного бюджету передбачено 17 млн 37 тис. грн.

Загалом, автомобільні дороги Корсунщини, які внесені відповідним розпорядженням Черкаської ОДА до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, які будуть фінансуватись у 2020 році: капітальний ремонт передбачений: Сухини − Сегединці – Петрики; Лука – Сахнівка; поточний середній ремонт передбачений: Корсунь-Шевченківський – Квітки; Стеблів − Заріччя – Богуслав; міст на автошляху Стеблів − Заріччя – Богуслав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x