«Черкаські Мавпи» не змогли втримати перемогу у протистоянні з «Кривбасом»

«Черкаські Мавпи» не змогли втримати перемогу у протистоянні з «Кривбасом»

У Черкасах розпочалося друге коло чемпіонату. Принциповості цьому матчу додавав той факт, що за останні шість ігор кожен із суперників перемагав тричі. Також варто згадати баззер молодого черкасця Максима Мірошниченка, який подарував господарям перемогу на останній секунді матчу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Анкета матчу:

Черкаси. ПС «Будівельник»
БК «Черкаські Мавпи» – БК «Кривбас» 72:78 (18:12, 22:21, 15:21, 17:24)

Найрезультативніші:
БК «Черкаські Мавпи»: Чумаков – 18оч, 5пб.
БК «Кривбас»: Мальчевський – 22оч, 9пб.

Отож з самого старту матчу на паркеті почалася справжня чоловіча боротьба. “Кривбас” відкрив рахунок, проте вже в наступному епізоді підопічні Валерія Плєханова зуміли пропустити ривок 11:0 для господарів, і лише після таких цифр на табло Бояркін нарешті зумів провести результативну атаку. Надалі криворіжці дещо підтягнули гру, проте наздогнати “білих” їм було не під силу. Отож 18:12 для “мавп” після першої чверті у Черкасах.

З початку другої десятихвилинки криворіжці почали грати більш агресивно як в захисті, так і в атакувальних діях, проте особливих дивідендів гостям це не принесло. Виключенням в другій чверті став лише форвард “Кривбасу” Велерій Мальчевський, який за першу половину гри реалізував три точні атаки з-за дуги. Максим Міхельсон же використовував максимально широку ротацію, про що свідчить те, що за перші 20 хвилин зустрічі на паркеті ПС “Будівельник” з’явилися всі можливі баскетболісти в білій формі. Сирена ж, яка сповіщала про закінчення першої половини матчу зафіксувала рахунок 40:33 для “мавп”.

В третій чверті активніше грати почали гості з Кривого Рогу. Червоно-чорні раз-по-раз влучно атакували з-за дуги, на що “мавпи” власних аргументів не знаходили. Активно себе проявляв лише Ігор Чумаков, проте дій форварда не вистачило аби втримати перевагу перед заключним періодом. Отож 55:54 після 30 хвилин матчу.

На старті заключної чверті в матчі все той же Мальчевский, який сьогодні був просто у вогні, реалізував п’ятий дальній та вивів свою команду вперед, доречі вперше зі стартових хвилин. Надалі почалися гойдалки в рахунку практично до останніх хвилин матчу, в який “Кривбас” зумів оформити міні-ривок та вийти вперед. Трьоха рятівника минулого матчу Максима Мірошніченка за 40 секунд до фінальної сирени здавалося мала б дати шанси білим, проте партнери розігруючого не скористалися власними нагодами. Як результат 72:78 – “Кривбас” взяв реванш за поразку у першому колі.

Герої гри:
Кращим у складі “мавп” став форвард Ігор Чумаков! На рахунку українця сьогодні 18 балів та 5 підборів.

Нестримним лідером у “Кривбасу” був неймовірний Віталій Мальчевський. Забивши 5 трьох за матч цей гравець став найрезультативнішим у двох командах. Всього ж до свого активу він записав 22 очки та 9 підбирань.

Найближчі матчі:
Господарі паркету найближчий матч проведуть також вдома! У суботу підопічні Максима Міхельсона поміряються силами з “Миколаєвом”. Старт гри о 16:00.

Криворіжці наступний матч проведуть також в суботу, де зустрінуться в столичному Палаці спорту з місцевим “Будівельником”. Старт гри у суботу о 14:00.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x