Дідусь з онуком ледь не згоріли під час пожежі в будинку

Дідусь з онуком ледь не згоріли під час пожежі в будинку

11 листопада об 11:50 на вулиці Кривогреблянська у смт. Драбів виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. В цей час в будинку знаходилися 62-річний господар та його 4-річний онук, повідомляє прес-служба УДСНС в Черкаській області.

За попередніми даними через коротке замикання в електромережі будинок почав заповнюватися їдким димом. Дитина, яка бавилася в одній з кімнат злякалася та почала плакати. Літній чоловік почувши плач, знайшов та виніс онука у безпечне місце на свіже повітря .

Пожежних на місце події викликали сусіди, які помітили клуби диму та почули крики про допомогу. Завдяки рішучим діям господаря, який до прибуття співробітників Служби ДСНС організував силами сусідів гасіння пожежі вдалося запобігти швидкому поширенню вогню. Ліквідували пожежу рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які впродовж півгодини пожежу локалізували, а о 13:00 повністю ліквідували.

Внаслідок події хлопчик отримав отруєння продуктами горіння, проте, за словами лікарів, загрози життю та здоров’я малого це не становить.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x