Обікрав пенсіонерку – отримав підозру

Обікрав пенсіонерку – отримав підозру

Вночі раніше судимий 40-річний житель Звенигородки пограбував домоволодіння пенсіонерки, відібравши у неї кошти в сумі 6 000 гривень, мобільний телефон та продукти харчування. Грабіжника затримано, відкрито кримінальне провадження, інформує сектор комунікацій ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернулась 87-річна місцева жителька та повідомила про грабіж. Пенсіонерка розповіла правоохоронцям, що вночі в її будинок проникла невідома особа, заволоділа грошима в сумі 6 000 гривень, мобільним телефоном та продуктами харчування. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

У спілкуванні з потерпілою правоохоронці отримали опис нападника, під який підпадав неодноразово раніше судимий 40-річний житель Звенигородки та нещодавно був звільнений з місць позбавлення волі. Чоловіка запросили до поліції для дачі показів, де його впізнала заявниця. З його слів стало відомо, що на злочин він наважився через брак коштів на оковиту та розваги.

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками передбаченого частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. На даний час вирішується питання обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x