Юні корсунські каратисти – переможці і призери чемпіонату України

Юні корсунські каратисти – переможці і призери чемпіонату України

На чемпіонат України з карате у м. Рівне , що відбувся 12 листопада, вихованці Корсунь-Шевченківської дитячо-юнацької спортивної школи їхали з рішучими намірами: позаду вже багато перемог на різного рівня змаганнях. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Їх підтримували батьки, вболівальники і тренер – майстер спорту України, чемпіонка Європи Ксенія Шапошникова: «Переможете обов’язково, рівень підготовки високий».

Результат виправдав сподівання. Із тринадцяти учнів семеро стали чемпіонами і призерами.

Особливо відзначились спортсмени у віковій групі 14-15 років. Чемпіоном України став Олег Данилюк, срібними медалями нагороджені Дарина Уманець, Дарина Луценко та Ілля Проценко, бронзу виборов Владислав Крикля.

Менші за віком вихованці також показали справжні бійцівські якості і характер. Чемпіонкою України серед 10-11-річних каратистів стала Ніна Журавель, а Вероніка Панімаш відзначена бронзовою медаллю.

Тренер Ксенія Шапошникова задоволена своїми вихованцями:
– Наші діти довели, що одержати високу спортивну підготовку можна не тільки у столиці чи великих містах. Головне – працювати над собою, працювати на результат. Приємно, що наші юні чемпіони вирізняються серед ровесників умінням досягати мети, але не зазнаються і знову за графіком напружено тренуються. У спорті багато вершин, і моїм вихованцям хочеться спробувати підкорити їх.

Людмила Моренко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x