Черкаські волонтери прибрали сміття в Долині троянд

Черкаські волонтери прибрали сміття в Долині троянд

Сьогодні група активістів кількох громадських організацій Черкас організувала прибирання прибережної території Дніпра в Долині Троянд. Небайдужа молодь із ГО «Перехрестя», Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру та ГО «ICITY.CHE», озброївшись захисним одягом та пластиковими пакетами, назбирала більше 10 пакетів сміття.

– Ми відпочивали на камнях і звернули увагу на те, що дуже брудно, розповідає організатор акції, волонтер ГО «Перехрестя» Анна Сич. – Сміття було дуже багато, тож ми вирішили, що до свята Івана Купала можна прибрати, щоб наше місто було веселішим, охайнішим, щоб людям було приємно і комфортно відпочивати тут

Під час прибирання молодь мала можливість переконатися, наскільки дійсно необхідним і важливим є вміння дотримуватися чистоти і прибирати за собою. До акції долучилися також і сторонні люди, котрі відпочивали на узбережжі. Багато хто дякував волонтерам. Були й такі, хто й сам допоміг поприбирати.

Черкаські волонтери прибрали сміття в Долині троянд

– Наш захід спланований активістами громадської організації «Перехрестя», – розповідає голова правління громадської організації «Перехрестя» Олена Щаднова. – Наша активістка висунула ідею зробити місто чистішим, гарнішим. Вибрали саме Долину Троянд, тут каміння, тіні, і люди дуже люблять відпочивати. Така акція для нас вже друга, минулого року ми прибирали пляж біля вулиці Кобзарської, і за 15 хвилин зібрали 5 пакетів сміття.

Фоторепортаж із заходу можна переглянути за цим покликанням:
https://novadoba.com.ua/62779-aktyvna-molod-cherkas-prybrala-smittya-na-uzberezhzhi-dnipra.html

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x