Цієї ночі на Черкащині прогнозують до 10º морозу

Цієї ночі на Черкащині прогнозують до 10º морозу

14 листопада на Черкащині намітився перехід середньодобової температури повітря через 0° у бік зниження. За даними майже всіх метеостанцій області (крім м. Чигирин), середня температура повітря була мінусовою і становила -0,2-1,6°. Однак, робити висновки про встановлення стійкого зимового режиму погоди поки що зарано, у найближчі дні в нашому краї очікується суттєве підвищення температурного фону. У 2015 р. стійкий перехід до зими відбувся по області лише 28-29 грудня, що на місяць пізніше середніх багаторічних строків. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

За прогнозом, завтра на Черкащині, за рахунок вторгнення арктичного холоду, спостерігатиметься найхолодніша ніч за останній час – до 5-10º морозу, вдень – до 4º морозу. Уже із 17 листопада температура повітря дещо підвищиться: вночі до 6º морозу, вдень до 5º тепла. Упродовж 18-20 листопада у наш край почнуть надходити теплі повітряні маси із південного заходу, тому стане ще тепліше: вночі близько 0º, вдень до 8º тепла.
Істотних опадів до кінця тижня не передбачається, але щодня місцями спостерігатиметься на дорогах ожеледиця, тому радимо водіям та пішоходам бути ще більше уважними та обережними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x