Черкаські правоохоронці виявили в нічному закладі неповнолітніх

Черкаські правоохоронці виявили в нічному закладі неповнолітніх

В ході проведення комплексного загальнодержавного відпрацювання працівники ювенальної превенції Черкаського відділу поліції в ночі перевірили перебування дітей віком до 16 років у розважальних закладах міста. В одному з закладів виявили 15-річну черкащанку. На торгівців закладу складено адміністративні матеріали. Власник закладу має сплатити штраф. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ НП в Черкаській області.

В одному з обстежених нічних розважальних закладів поліцейські виявили 15-річну черкащанку, яка після десятої години вечора перебувала у розважальному закладі. На власника закладу складений протокол за частиною 1 статтею 180-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку перебування дітей в закладах, в яких здійснюється діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування), що передбачено Законом накладення штрафу від 850 до 1700 гривень.

В цьому ж закладі правоохоронці виявили 16-річного неповнолітнього черкащанина, який в залі розпивав пиво. А під час відпрацювання магазинів виявили 16-річну неповнолітню жительку Черкас, якій продавчиня продала пачку цигарок. Відносно бармена та працівника магазину, складені адміністративні протоколи за частиною 2 статті 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Черкаські правоохоронці склали адміністративні матеріали на торгівців алкогольних напоїв, цигарок та власника закладу, в якому перебувала дитина в нічний час

Правоохоронці наголошують, що такі профілактичні заходи будуть проводитися постійно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x