У Черкаському ЦНАПі планують відновити докарантинний режим роботи

У Черкаському ЦНАПі планують відновити докарантинний режим роботи

Нині Черкаський центр надання адміністративних послуг працює у зміненому режимі. Це пов’язано із запровадженим у країні карантином через коронавірус. Відповідне рішення щодо зміни режиму роботи ЦНАПу 2 червня ухвалив виконавчий комітет.

Так, у період карантину він працює за таким розкладом: понеділок – п’ятниця з 8:00 до 17:00, обідня перерва – 13:00-14:00; прийом суб’єктів звернень: понеділок – п’ятниця з 10:00 до 15:20, обідня перерва – 13:00-14:00. Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

Крім того, талони на попередню чергу на прийом до адміністратора для подання документів на отримання адміністративних послуг видаються щодня з 8.00 (кількість обмежена), а кожного четверга з 10.00 видаються талони на наступний тиждень.

«З урахуванням чисельних звернень та скарг громадян до керівництва Черкаської міської ради щодо відновлення докарантинного режиму роботи Центру надання адміністративних послуг, було підготовлено відповідний проект рішення виконкому, згідно якого робота ЦНАПу повертається до попереднього режиму, але з дотриманням карантинних заходів», – розповів директор департаменту управління справами та юридичного забезпечення Юрій Гончар.

Відповідно, після ухвалення рішення виконкомом, графік прийому суб’єктів звернень буде здійснюватися:
• пн, ср, пт з 08.00 – 17.00 (без перерви на обід);
• вт, чт з 08.00 – 20.00 (без перерви на обід);
• сб з 08.00 – 15.00 (без перерви на обід);
• нд – вихідний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x