Нові технологічні сертифікати для подання електронної звітності

Починаючи з 15 листопада 2016 року при поданні електронних звітів до Державної фіскальної служби України необхідно використовувати нові технологічні сертифікати шлюзу приймання та обробки електронної звітності ДФС.
За інформацією Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Державної фіскальної служби України (АЦСК ІДД ДФС) сформовано нові технологічні сертифікати шлюзу приймання та обробки електронної звітності ДФС, які необхідно буде використовувати з 15.11.2016 при поданні електронних звітів до ДФС. Завантажити зазначені вище технологічні сертифікати можна у розділі «Сертифікати АЦСК».

Отже, починаючи з 15 листопада, підписання повідомлень ДФС (квитанцій, інформаційних розсилок, тощо) здійснюється окремим сертифікатом, призначеним для накладання електронного цифрового підпису:
SFS_1.cer
зашифрування повідомлень на ДФС (звітність, договори, тощо) здійснюється окремим сертифікатом, призначеним для шифрування:
SFS_2.cer

У разі ускладнень (помилок) при подання електронної звітності, платникам слід самостійно завантажити нові файли сертифікатів і встановити їх в сховище сертифікатів на комп\’ютері, або оновити програмне забезпечення, в якому формується звітність.
Нагадуємо найближчі «гарячі дати» податкового календаря цього місяця – 18 та 21 листопада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x