Черкаси готуються до унікального SUP Фесту-2020 (ВІДЕО)

Черкаси готуються до унікального SUP Фесту-2020 (ВІДЕО)

Професійні SUP-бордисти з усієї України, перші в Черкасах дитячі SUP-перегони, спортивна та релакс локації, пляжні розваги, а ще експериментальна «Експедиція» для дітлахів і насичена музична програма. Все очікує на охочих відвідати Черкаський SUP Фест, що відбудеться на відкритій локації пляжу «Живчик» 18 липня.

Як зазначають організатори – Черкаська обласна федерація SUP-веслування та серфінгу, команда Dnipro SUP Team та Mriya-Fest – фестиваль дотримається усіх необхідних карантинних норм. Регулюватиметься кількість відвідувачів, вимірювання температури на вході, зручне зонування локацій фестивалю, а також облаштовані «острівці» безпеки з антисептиками. До всього – всі розваги у програмі заходу дібрані таким чином, щоб можна було зберігати соціальне дистанціювання.

– Завдяки злагодженій роботі команди фестивалю та підтримці небайдужих спонсорів нам удалося зібрати потужний призовий фонд для категорії профі-спортсменів. Він скаладає 50 тися гривень у грошовому та подарунковому еквівалентах. Тобто за перше місце переможці отримають 7 тисяч гривень, друге – 5 тисяч, третє – 3 тисячі. Це рівень міжнародних змагань Європи, і ми його змогли досягти у Черкасах. Проте і для всіх охочих спробувати SUP-веслування відбудуться майстер-класи від провідних спортсменів, – зазначає голова Черкаської обласної федерації SUP-веслування та серфінгу, співзасновник команди Dnipro SUP Team Любомир Коломієць.

Програма Черкаського SUP Фест подивує, насамперед, спортсменів та аматорів із SUP-веслування. Для них передбачено категорії профі Men Elite та Women Elite (реєстрація https://cutt.ly/rotpa5s), проміжні категорії Men Inflatable та Women Inflatable (реєстрація https://cutt.ly/rotoZ1m), а також категорія Fun для аматорів. Окремо любителі змагатимуться на дощці «дракон» у категорії Dragon (реєстрація https://cutt.ly/BotaLFQ), на яку вже зібралося шість охочих команд. Унікальними для України будуть і дитячі SUP-перегони, що відбудуться на фесті.

Водночас для гостей фестивалю організатори передбачили SPORT-ZONE, у межах якої організують пляже фрізбі, слеклайн, баланс-борди, майстер-класи з бойових мистецтв і TRX.

Діятиме також RELAX-ZONE, що включає у себе йогу на воді і суші від провідних майстрів Черкас, любителі поніжитися на сонечку зможуть зробити це у на маковому містечку, там же можна буде пограти у гігантські дерев’яні ігри, а ще зробити собі аквагрим, мехенді і відвідати майсте-клас із плетіння вінків.

Також на фестивалі організують Дитяче експериментально-розважальне містечко «Експедиція». Там під керівництвом Mriya-Fest відбудеться квест-гра за участі ПЛАСТу та «Прешіос-лаб» на екологічну тематику, а також діятиме зона експериментів, майстер-класів від «Мудрого теслі», а також низка цікавих ігор та піщана анімація.

Черкаси готуються до унікального SUP Фесту-2020 (ВІДЕО)

Окремим сюрпризом для відвідувачів буде MUSIC-ZONE. Найфестивальніший ведучий України М’яч Дредбол запалить усіх своїм драйвом та діджейськими сетами власного авторства, а сучасний гурт TVORCHI, учасники цьогорічного нацвідбору до «Євробачення», створять справжню фестивальну атмосферу. Наголосимо, що сцена розміщуватиметься так, аби уникнути забороненої нині карантинними правилами фан-зони та не допускатиме масового скупчення людей – всі відвідувачі пляжу «Живчик» зможуть насолодитися музичною програмою, перебуваючи на безпечній один від одного відстані.

Проект Черкаського SUP Фест став із лідерів конкурсу з відбору проектів інститутів громадянського суспільства Черкаської ОДА, а Дитяче експериментально-розважальне містечко «Експедиція» на Черкаському SUP Фест – одним із переможців. До всього, відповідальним ЕКОПАРТНЕРОМ до фесту долучилася група компаній УКРАВІТ. Також серед спонсорів – кандидат у мери Черкас Віктор Євпак.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x