За добу на Черкащині згоріло три машини (ВІДЕО)

За добу на Черкащині згоріло три машини (ВІДЕО)

Легковики спалахнули в Черкасах, Умані та на Кам᾿янщині. У двох машинах пожежа почалася під час руху, в одній – на стоянці. Повідомляють в пресслужбі УДСНС України в Черкаській області.

12 липня о 09:04 в Умані на вулиці Садова під час руху виникла пожежа автомобіля “ВАЗ 2107”. На місце події оперативно прибув черговий караул 14-ї державної пожежної-рятувальної частини. Загораня було ліквідоване впродовж 15 хвилин.

Вже о 18:30 у селі Вербівка, Кам’янського району на відкритій території під час стоянки виникла пожежа автомобіля “Volkswagen Jetta”. На місце події був направлений черговий караул 9-ї державної пожежної-рятувальної частини. Через пізнє повідомлення вогонь охопив весь автомобіль. Пожежу фахівці ДСНС ліквідували о 19:20.

О 19:00 у місті Черкаси по вулиці вул. 30 років Перемоги під час руху виникла пожежа автомобіля “ВАЗ 2101”. Загораня було ліквідоване впродовж 15 хвилин рятувальниками 3-ї державної пожежної-рятувальної частини. За попередніми даними, причиною 3 пожеж стало коротке замкнення електромережі автомобілів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x