Черкаські волонтери допомагають бійцям у зоні проведення ООС

Черкаські волонтери допомагають бійцям у зоні проведення ООС

Невтомно як мурахи і цілеспрямовано як альпіністи на Евересті волонтерська команда: Павло Собко, Зоя Бойченко, Юрій Кулик, Vitaliy Kobryn та Олександр Татарінов, вкотре продовжує свою роботу. Близько 2000 км, тонна вантажу, 10 військових підрозділів від Щастя до Волновахи отримали таку необхідну їм допомогу з тилу. Про це написав волонтер Павло Собко у своєму Facebook.

\”Маскувальні сітки, ноутбуки та принтери, мотокоси та будівельні матеріали, бензопили, компресор, шліфувальні машинки, перфаратор, продукти харчування та ліки. Щоб там не було і як би не казали, що логістика і забезпечення вже на належному рівні але ми, волонтери, бачимо як нинішня влада згортає процеси реформування в армії. Скорочуються продовольчі надходження, знову перебої з матеріально-технічним забезпеченням, не вистачає техніки та запчастин, повертаються совкові уклади, що вкрай негативно впливає на морально-психологічний стан бійців.

Тож ми і зараз, як у минулому і як у майбутньому продовжуватимемо в силу свої сил і здібностей, навичок та вмінь допомагати тим, хто цього потребує. Аби наші бійці на «нулі» бачили зв’язок між собою і нами, тилом. Оскільки саме нерозривність цих стосунків забезпечують стійкість і відчуття потрібності того, що роблять бійці, стримуючи агресію Росії та сепаратистів\”, – йдеться у дописі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x