Голова ОДА провів нараду щодо створення індустріального парку „ЗОЛОТОНОША“

Голова ОДА провів нараду щодо створення індустріального парку „ЗОЛОТОНОША“

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар провів засідання робочої групи щодо створення індустріального парку „ЗОЛОТОНОША“ з метою координації та напрацювання плану подальших дій облаштування парку, про це повідомляють у пресслужбі ЧОДА.

Під час засідання члени робочої групи обговорили необхідність розробки техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) та проектно-кошторисної документації (ПКД).

Окрім цього, керуюча компанія розповіла про подальші плани та відповідні вимоги й потреби у підведенні інженерної інфраструктури на територію індустріального парку.

– Питання створення індустріального парку в Золотоноші одне із стратегічних завдань, які ставимо перед собою. Тому готові сприяти тим, хто готовий інвестувати у виробництво на Черкащині. Наші наступні кроки: переглянути технічні вимоги до облаштування парку, враховуючи специфіку виробництва компанії, та розробляємо ПКД, – зауважив Роман Боднар.

Нагадаємо, за результатами стратегічного дослідження для розміщення індустріального парку було обрано ділянку розміром 39,93 га з можливістю розширення до 100 га в межах міста Золотоноша. Рішенням сесії Золотоніської міської ради затверджено Концепцію створення парку, після чого парк було включено до Реєстру індустріальних парків України. У листопаді 2019 року шляхом конкурсу обрано керуючу компанію ТОВ «Голд Кепіталбуд».

За результатами засідання робочої групи, враховуючи наміри керуючої компанії щодо розміщення виробництв, вирішили переглянути технічні вимоги до облаштування парку та консолідувати зусилля щодо пошуку фінансування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x